Spesialister på varmepumpeteknologi
Nordstrand varmepumper AS har fagkunnskap innen varmepumpeteknologi.
Vi videreutvikler teknologibruken til flere områder enn kun oppvarming av boliger, for eksempel i tørkerom og til oppvarming av utendørs terrasse eller veranda.

Nordstrand varmepumper AS

Nordstrand varmepumper AS leverer kun varmepumper fra de beste leverandørene fordi dette lønner seg både for oss og våre kunder. Med gode varmepumper er det svært sjelden at det er feil på produktene og en god varmepumpe går år etter år uten problemer.
Vi er fagfolk som har gått sammen om å levere gode produkter som er fagmessig montert. Vi kommer på en gratis uforpliktende befaring og utfra dette kan vi gi råd om plassering og modellvalg. Vi vet hviklet merke som gjør det best for tiden fordi vi hele tiden følger med på spesifikasjonene fra leverandørene. Siden vi leverer flere forskjellige merker vil vi være uavhengig av leverandørene og kunne anbefale deg den varmepumpen som er best akkurat nå.

Vi er autorisert forhandler for følgende merker:

Utdel vphus

 • Toshiba
 • Mitsubishi
 • Samsung
 • General
 • Panasonic
 • Fujitsu

Produsentene er flinke til å levere gode produktark, men det er ikke bestandig like lett å sammenligne produktene siden det oppgis spesifikasjoner under forskjellige temperaturer. Vi kan tolke forskjellene på merkene og utfra dette gi deg råd som er gull verdt når du først skal investere i ny varmepumpe.

Alle varmepumper mister effekt ettersom utetemperaturen synker, men med dagens teknologi er de fleste merkene likevel utrolig effektive, selv når det er -15 grader eller mer ute. Noen varmepumper avgir varme selv når det er -35 grader ute.

Vi gir gjerne råd på flere forskjellige kriterier:

 • Ønsker du den reneste inneluften?Langt bilde
 • Ønsker du den kraftigste modellen?
 • Ønsker du den mest stillegående modellen?
 • Ønsker du at varmepumpen skal ha den nyeste gasstypen R32?
 • Ønsker du gunstig finansiering over 24 måneder av varmepumpen

 

Service eller feilretting

Har du feil på din eksisterende varmepumpe kan du ringe oss, så kommer vi og ser på problemet. Vi har en rekke spesialiseringer på feilsøking av forskjellige merker.

Når du kjøper varmepumpe hos oss er det også betryggende å vite at vi kan komme og rette problemet dersom det skulle oppstå et eller annet. Det er utrolig sjelden at det er feil på gode varmepumpemerker, men som med alt annet som enten roterer eller hvor deler beveger på seg, vil denne muligheten være til stede.

F-Gass forordningen

Lov om F-gass sertifisering kom 1. september 2013 og har blitt skjerpet med ny revidert forordning i EU fra 1. januar 2015.
Den reviderte forordningen er hjemlet i Lisboa-traktaten (TEUV) art. 192(1) om miljøtiltak og har som formål å redusere utslippene av de moderate til sterke klimagassene hydrofluorkarboner (HFK), perfluorkarboner (PFK) og svovelheksafluorid (SF6), med to tredjedeler innen 2030.

Vi synes derfor det er på sin plass å presisere at vi har de nødvendige F-gass sertifiseringene og har derfor lov til å drive med service og montering av varmepumper.

Tørkerom med varmepumpeteknologi

Vi er innovatørene bak tørkerom med varmepumpeteknologi. Vi har prosjektert og installert tørkerom for borettslag som sparer ca kr 200.000,- i strømutgifter hvert år.
Se gjerne: Miljøtørkerom

Ring oss for en hyggelig varmepumpeprat.

Vi liker å ta vare på miljøet og derfor bruker vi fornybar energi i våre produkter.

Naturbilde